About me

Hiiiiii there!

Ik ben dus Danique; een 15 jaar oud meisje dat in een klein dorpje in Zeeland woont.
Ik zit in de 4e klas van Mavo, en wil hierna Art&Design gaan doen, als ik daarmee klaar ben wil ik naar het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Als ik daarmee klaar ben ga ik naar Londen.
Ik heb een heleboel hobby's§ zoals: bloggen, ontwerpen, tekenen, vrienden, familie, mijn honden, blogs bekijken, make-up, fashion, shoppen, acro, muziek, fotografie, and much more waar ik nu even niet op kom.

Ik lees ontzettend veel¨. Niet veel verschillende boeken, nee, ik lees veel Harry Potter. Heel veel. Ik denk dat ik al die boeken zo een 15 x heb gelezen, en zodra ik klaar ben met Harry Potter And The Deathly Hallows wil ik altijd alweer beginnen in de eerste, en zo gaat het meestal door. Al moet ik soms tussendoor een boek voor school lezen, en welk boek ik ook erg leuk vind is 'Zielen' van Stepheny Meyer. Dat boek is echt prachtig, als je het hebt gelezen snap je hoe zielen in elkaar zitten, tenminste; ik heb gewoon het idee dat dat allemaal heel logisch is :')

Oké, Harry Potter~. Ik leerde het kennen toen mijn zus het eerste boek had gekocht. Toen zij hem uit had wilde ik hem ook lezen, maar ik was nog heel klein en hield niet van lange hoofdstukken en dat kleine lettertype, haha. Na een tijdje heb ik hem toch gelezen, en zo begon mijn leven met Harry Potter. Het is echt zo belangrijk voor me geworden, ik weet zeker dat als ik later groot ben het nog steeds zo belangrijk is voor mij en iedere Harry Potter fan.

Muziek.¯ Muziek is, net als bij vele anderen, speciaal voor me en ik hou heel veel van mijn iPod. Ik ben nu zo een drie jaar fan van Paramore, en ik vind het ook echt verschrikkelijk dat Josh en Zac Farro uit de band zijn gestapt. Maar het komt goed, ik weet het! Verder luister ik veel naar the Beatles, Florence And The Machine, Mumford And Sons, 30 Seconds To Mars, John Mayer, John Legend, My Chemical Romance, Lady Gaga, Neon Trees, Go Back To The Zoo, Snow Patrol, Keane, Kings Of Leon, Phil Collins, Coldplay en zo kan ik nog wel eventjes doorgaan hihi.

Mijn blog. Ik begon deze blog gewoon, omdat het me wel leuk leek om eindelijk wel eens een blog te beginnen en weer eens iets te schrijven aangezien ik soms toch ook nog wel eens schrijfster wil worden. Ik had wel het idee dat ik mijn blog na iets van een week zou verwaarlozen, maar Hooray, ik houd het nog steeds vol. Als ik lieve reacties krijg van bloggers word ik altijd weer opgetogen van het bloggen, en ik ben van plan deze blog zo oud mogelijk te laten worden!

Well, this is Danique:

ik woon weer boven :D

I really hope you'll enjoy my blog,
En ik zou het heel erg leuk vinden als je me wilde volgen, comments zijn altijd aardig! ;D
Lots of love, Danique.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...