3/10/2011

Day 14 - Team Voldemort or Team Harry

Day 14 - Team Voldemort or Team Harry
Eindelijk weer eens een post van de Harry Potter Challenge, het voelt echt lang geleden.
Team Voldemort of team Harry? Misschien denken jullie nu 'Natuurlijk moet je team Harry kiezen, hij heeft de tovenaarswereld gered en duizenden levens!', maar nee, ik ga eerst toch eens goed nadenken.
Voldemort heeft zijn moeder Merope nooit gekend, ze heeft alles gedaan om hem in leven te houden maar Voldemort denkt dat ze is overleden doordat ze verliefd was op een dreuzel, Tom Riddle Senior. Hij is daardoor met zijn geboorte naar een kindertehuis verhuisd waar hij nooit liefde heeft gekend. Hij heeft zich altijd somber gevoeld daar, maar toen Albus hem vertelde dat hij een tovenaar was zag hij een wereld voor hem opengaan. Een wereld van macht en pijn, aangezien hij zichzelf al had aangeleerd hoe hij anderen pijn kon doen.

Als je dit zo leest snap je misschien dat hij het ook niet allemaal kon helpen. Hij geloofde niet in liefde omdat hij het nooit, maar dan ook nooit heeft gekend. Ook heeft hij nooit iemand vertrouwd, behalve Bellatrix Lestrange een beetje.

Ach, maak je maar geen zorgen, ik kies toch voor Harry Potter. Al vind ik hem zelf niet echt uitzonderlijk. Natuurlijk, hij is zijn ouders verloren en heeft het zwaar gehad enzo, maar zijn karakter is gewoon niet zo speciaal. Kijk nu naar Ron, hij is grappig. Hermione, slim en grappig. Zo hebben andere personen in de boeken gewoon een speciaal karakter meegekregen, Harry heeft niet iets speciaals, vind ik.

Voor wie zouden jullie kiezen, team Voldemort of team Harry?
Tell me!

Tumblr_lejeomdi4p1qchucbo1_500_large

2 opmerkingen:

Livelaughl i e s zei

Natuurlijk kies ik voor Team harry! Maar nu je dat verhaal zo helemaal verteld heb, en ik ook eens goed ging denken is het wel waar. Voldemort heeft nooit liefde gekent. Best sneu voor hem.

Jente. zei

Team Ron haha
ik ben helemaal harry potter verslaafd! <3
super blog, ik volg je!
liefs
http://jentelammerts.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...