2/03/2011

Day 3 - Is there any of the film adaptations that...


Day 3 - Is there any of the film adaptations that have made you angry because they’ve ignored important parts of the book?

Haha, lange titel. Maar het komt erop neer dat ik moet vertellen of ik het stom vind dat ze bepaalde delen uit het boek hebben genegeerd.
Ik vind dat ze het bij Harry Potter behoorlijk goed hebben gedaan qua weglaten van onbelangrijke stukken, al is het natuurlijk jammer dat ze leuke, grappige, zielige dingen of wat dan ook hebben weggelaten maar dat kan natuurlijk ook niet anders als je zo een geweldige film maakt waar zoveel in moet gebeuren.
Wat ik wel een beetje raar vond van Harry Potter and the Deathly Hallows part I is dat ze niet zouden kunnen weten hoe de Zilveren Hinde bij hen komt. Als je het boek hebt gelezen weet je dat Snape de hinde heeft gestuurd d.m.v. het schilderij wat in het huis van Sirius hangt, maar in de film wordt er niets over het schilderij gezegd. Beetje raar dus, maar misschien komt het nog aan het licht bij Part II.

Vinden jullie dat er bepaalde belangrijke delen van het boek zijn weggelaten? Let me know!

xoxx Danique
Kollaasi_large

1 opmerking:

Lok-Yin Lau zei

hahah ik heb alle films bijna gezien alleen de halfbloed prins niet. dus ik wist eigenlijk niet dat perkamentus dood ging D: ik heb wel de eerste drie delen gelezen. Ik vind het wel jammer dat er sommige dingen zijn weggelaten. want dat maakt juist de finishing touch.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...