2/10/2011

Excuse moi.

Hi there!

Het spijt me dat ik de laatste tijd zo weinig post, het komt doordat ik op het moment gewoon weinig te bloggen heb. Wanneer het lente wordt zal ik dan ook weer volop posten!
Ik ben natuurlijk wel met mijn nagels bezig geweest. Ik heb via beautylab de tutorial voor roosjes opgezocht en deze zagen er bij mij zo uit:

Sorry voor de slechte foto, ik moest met mijn linkerhand de foto maken en die kan ik niet zo goed stil houden (: At the moment zit dit op mijn nagels:

Zachtroze, matte kleur met takjes en een echt bloemetje (oké, niet helemaal echt, van fimo). In het weekend ga ik weer wat anders erop doen :')

Pfoe, en ik ben natuurlijk ook nog heel slim bezig geweest. Ik wilde een mooie, dikke sjaal gaan breien (en ik wilde er niet aan denken hoe lang dat zou gaan duren, aangezien ik niet zo snel brei) dus ik loop een zijstraatje in om naar de Lavaca te gaan, is 'ie ineens weg! Pats! Boem! Verdwenen... Maar in de plaats daarvan zat er een kringloopwinkel, dus ging ik daar even langs. Ik heb 2 lp's gekocht en opgehangen in mijn kamer, ziet er best leuk uit, hihi (: Dus daarna ik kwam thuis en vertelde dat de Lavaca weg was, en dat ik wel écht in het goede straatje zat. Nou, ik zat dus niet in het goede straatje. Ik had er één eerder moeten afslaan. Bummerrrrrrr! Maar met mijn handigheid ben ik het wel gewend, haha.

Het is nu 8:19 en ik moet zo gaan, ik zal vandaag nog een Harry Potter challenge doen! ;D
Byeee!

2 opmerkingen:

Cynthia zei

aaaah je nagels zijn zo leuk!! Die roosjes zijn nog best moeilijk he? met dat swirlen gaat het bij mij wel eens mis, die andere bloemetjes zijn ook cute
Xxx

Jet♥ zei

wauw super mooi!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...