2/16/2011

Design until you're dead!

Heyyyy ;D

Wat een geweldig lekker weer! Altijd als het lekker weer is fiets ik langs het natuurgebied. Zon in je gezicht, geluiden van vogels en géén wind. Op zulke momenten voel ik me geweldig, en ik kan dan net zoals velen van jullie niet wachten op de zomer.

En ik had een aardig leuke dag op school. Oké, één uur ervan was eigenlijk maar leuk, maar dat was genoeg voor de dag (: Ik had namelijk CKV, en we zijn bezig met een heeel erg leuke opdracht: maak een hoed voor een persoon. Dus bijvoorbeeld voor koningin Beatrix, Einstein, iemand uit de middeleeuwen of wie dan ook, zolang hij maar opvalt. Zodra ik het hoorde wist ik meteen dat ik een hoed voor Lady Gaga zou maken en ik zat meteen vol ideeën. Een 'Telephone'-hoed was mijn eerste idee; eerst een basic hoed met daarop een oude telefoon met zo een draad eraan weet je wel :'). Alleen zou dat misschien wat zwaar worden. Na nog zo een 5 ideeën te hebben besproken besloten Demi en ik een 'Random-hoed' te maken. Ik heb de vorm van de hoed even getekend in Paint, omdat ik het niet goed kan uitleggen, haha.
Ah wat mooi toch weer (:. De hoed hebben we wit geverfd, en zijn er daarna met alle kleuren van de regenboog van verf op gaan gooien, echt zó leuk zag dat eruit! En om het 'random' gedeelte waar te maken; we plakken er heel veel dingen op, zoals bloemen, strikken, knopen, stukjes spiegel en alles wat we kunnen vinden!

Zo, hihi. Ik heb jullie eventjes mijn idee gedeeld :'). Als jullie nog leuke dingen weten die ik met de hoed kan doen, ideeën zijn altijd welkommmm!

Good evening!

Tumblr_lcyrw30dw01qb5zb3o1_500_large
©weheartit.com

2 opmerkingen:

livelaughlies zei

Haha leuk! Grappig plaatje! maar ik snap eerlijk gezegt niet echt wat er nou zo bijzonder aan die hoed is :$ Maar dat zal vast aan mij liggen.

Nnenna zei

Love that last picture- so cute!

star-crossed smile

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...