2/02/2011

Long day :c

Heyyyy!

Jeetje, ik heb het idee dat deze dag al veel te lang duurt. Waarom? Ik werd ook een uur vroeger wakker. Ik dacht dat mijn mobiel nog op school lag (heel slim ja, maar ik ben erg vergeetachtig) dus leende ik die van mijn moeder. Jammer dat die nog op de zomertijd stond, zodat ik om half 6 gewekt werd door een raar wekker-geluidje. Ik kwam er natuurlijk pas achter toen ik al lang was aangekleed en om 6 uur naar beneden liep. Ik ben toen maar weer snel naar boven gegaan en heb een uurtje gelezen. Handiggg!
-----------------------------------------------------------------------------------

Verder ben ik heel hard aan het oefenen om op mijn sleehakken, die ik eerder op mijn blog heb gepost, te lopen. Het gaat al aardig! De eerste dag ging ik zo een 3 keer door mijn enkels, nu gebeurt dat nooit meer :'D Ik word dus een echte high-heels-walker. Welke ik wel zou willen hebben zijn deze beauty's:
Tumblr_lfyop1l4pt1qgzuoyo1_500_large

-----------------------------------------------------------------------------------

Tumblr_lfx002z23q1qag9ujo1_r1_500_large

Ik word weer redhead! Ja ja, jullie lezen het goed. Ik ga mijn zwarte haar vervangen door mooi rood. Ik heb de haarverf echt al twee maanden thuis of zo (kan haarverf over de datum raken?) en zat steeds te twijfelen wanneer ik het moest doen. Nu weet ik wanneer ik het doe; in de voorjaarsvakantie. Ik wil het niet ineens in een weekend doen, want dan moet ik er zelf ook nog een beetje aan wennen enz., dus in een vakantie vind ik wel een goed idee :')

Verven jullie je haar wel eens?
---------------------------------------------------------------------------------

Het is ook weer bijna valentijnsdag. Dat betekent; rozen, verliefde stelletjes en gezwijmel overal in de wereld. En wat als je nu helemaal 100% single bent? Daar word je nu ook niet helemaal vrolijk van.
Everything you can do is: bedenk dat jij vrij bent, je kunt omgaan met zoveel jongens als je wilt, je hebt toch geen vriendje die het vervelend vind. Denk niet met heimwee terug aan je vorige liefde, dat maakt je alleen maar sad en dat moet je niet hebben. Je kunt altijd iets leuks doen met je vriendinnen, of een roos voor ze kopen. Geeft je toch wat minder het gevoel dat je alleen bent, niet?
Dus; maak er een leuke dag van!
Tumblr_lfzj61dgqy1qcy16eo1_500_large
©weheartit

Ik ga lekker vroeg slapen, ik ben moe en heb rugpijn, ribpijn en hoofdpijn. Slapen is het beste geneesmiddel, dus
Goodnight!

2 opmerkingen:

digitorum-brevis? o: zei

ROOD HAAR IS CHILLAX :D
haha ik ben al heel mn leven lang single ^^
15 jaar bijna
het bevalt me aan de ene kant prima
aan de andere kant, ik wil dat 'die ene jongen' mij uit gaat vragen
maar wegens leeftijdsverschil en gebrek aan communicatie (lees: geen communicatie) zal dat waarschijnlijk niet gebeuren ;c
ben benieuwd naar je haar :D
x

Younique zei

Pff, wat balen van je wekker zeg :O Succes nog met je sleehakken & slaap lekker!;p X

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...