1/31/2011

Mondayyy

Hellooo!

Vandaag een normale, saaie maandag. Behalve dat Demi en Cynthia met me mee naar huis gingen, gezelligg!
Ik heb de nagels van allebij gelakt (die van Cynthia zie je op haar blog, allemaal even kijken dus!) en Demi haar nagels waren in de Frosting Cupcake stijl die je eerder op mijn blog misschien hebt gezien.

Links ben ik, in het midden zie je Cynthia en rechts is Demi. Haha sorry voor de cam-foto, maar het moest snel snel snel!
Ik heb zo een verschrikkelijk zin in het volgende schooljaar, dan gaan we namelijk in één van de eerste weken 5 dagen naar Engeland (het belangrijkste is dan natuurlijk dat we ook 2 dagen in Londen doorbrengen). We gaan één dag shoppen in Londen, één dag naar musea in Londen, één dag shoppen in nog een andere stad en de andere twee dagen weet ik nog niet. I CAN'T WAIT I CAN'T WAIT I CAN'T WAITTTTTTTTTTTT. Hihi.

Nu ga ik verder met een challenge-day, lekker tv kijken en op mn lieve laptoppieee <3
Byebyeee!
Tumblr_lek99k1nva1qbyz0go1_500_large
©weheartit

Harry Potter challenge ;D

Goodmorningggg!

Ik kwam deze challenge tegen op tumblr, en ik dacht 'ach, waarom ook niet' dus vanaf vandaag begin ik met de Harry Potter challenge! ;D
Deze ziet er als volgt uit:

Day 1 - Your favorite book
Day 2 - Your favorite movie
Day 3 - Is there any of the film adaptations that have made you angry because they’ve ignored important parts of the book?
Day 4 - Least favorite female character and why
Day 5 - Favorite male character and why
Day 6 - What house would you want to be in
Day 7 - Favorite female character and why
Day 8 - What do you think would be your favorite lesson?
Day 9 - Least favorite male character
Day 10 - Horcruxes or Hallows
Day 11 - What character would you say you are most like?
Day 12 - Favorite ship
Day 13 - Least favorite movie
Day 14 - Team Voldemort or Team Harry
Day 15 - Who would be your best friends at Hogwarts (Three Only)
Day 16 - Who is your favorite Death Eater?
Day 17 - Are you excited about the Deathly Hallows movies or scared they won’t do the book justice?
Day 18 - Least favorite book
Day 19 - Do you prefer the books or the movies
Day 20 - If you got to meet one member of the cast, who would it be?
Day 21 - Out of all the characters that died, if you could bring one back, who would it be?
Day 22 - Harry Potter or Twilight
Day 23 - Any part of the books or movies that makes you cry?
Day 24 - Any particular scene you wished would have been put in the movie, but wasn’t?
Day 25 - Nineteen years later. Are you happy how it turned out, or do you wish something was different, like Neville married Luna
Day 26 - If you would be able to work one spell without a wand what would it be?
Day 27 - Would you rather own the Invisibility Cloak, The Resurrection Stone or The Elder Wand?
Day 28 - Do you listen to Wizard Wrock, what do you think about it?
Day 29 - Did you enjoy A Very Potter Musical?
Day 30 - What affect has Harry Potter made on your life and how much does it mean to you?

Ik heb er best wel zin in haha :') Oh ja, ik denk niet dat ik elke dag een challenge post, dan wordt het saai (:

Ik ga maar eens m'n spullen pakken en naar school toe, veel plezier vandaag!
xoxo Danique

1/30/2011

Nieuw bovenkantje!

Zoals jullie misschien al hebben gezien heb ik een nieuw bovenkantje gemaakt. Ik vond dat het daar wel weer eens tijd voor was :') Ik was er al een tijdje brushes voor aan het sparen, en de meeste heb ik van Imonline, dus dankjulliewel Imonliners!
Maar.... Niet alleen mijn bovenkantje+achtergrond is nieuw; ik heb namelijk ook een laptop gekocht! Ik wilde er al heel lang één en nu zagen we dat er 19% korting was bij de Media Markt, dus gingen we daar eens kijken voor een leuke laptop. Ik kan nu alleen geen foto ervan maken omdat het fototoestel leeg is, maar ik heb even op onze beste vriend Google gekeken, en volgens mij is dit hem:

Natuurlijk is alles even wennen zo, maar ik vind wel dat hij heel fijn typt! Ik heb op Imonline ook een mooie achtergrond gevonden, dus hierbij een printscreen van mijn achtergrond:

Ahhh ik ben echt zo super blij met m´n laptop!
Mijn zondag was dus best wel leuk, ben dan vanmiddag meteen aan de slag gegaan met de tryal version van photofiltre studio (weet iemand waar ik de key kan vinden voor als de tryal klaar is? ik heb pf studio hard nodig :c ), vanavond ga ik lekker een film kijken en daarna Fringe!

Oh trouwens, ik ben best benieuwd naar jullie bureaublad achtergrond, so tell me about it!
Fijne avond nog!

1/29/2011

00:00

Haha oke even een kleine post. Ik zit lekker nog even op de computer, Mumford And Sons is op tv (jeej!) en het is bijna zondag, dus we moeten bijna weer naar school. Ik wens jullie alvast een fijne nacht en een fijne zondag enzo :')
Sleep wellllllllllll xoxoxoxo Danique

Music

Ik heb even wat liedjes die ik graag met jullie wil delen. Ik heb ongeveer 1,5 jaar geleden het bandje He Is We ontdekt, via deze vlogger. Meteen was ik verkocht, het is echt eens wat anders dan normaal! Ongeveer alle liedjes zijn akoestisch aangezien het bandje uit twee personen bestaat, namelijk Rachel en Trevor. Ze zijn zo ongelofelijk getalenteerd! Ik snap niet dat ze nog niet heel erg beroemd zijn.
Ik post hieronder een aantal liedjes en ik raad zeker aan ze te luisteren, en je komt vast nog wel vaker liedjes van He Is We tegen op mijn blog!
Veel luisterplezier, en veel plezier met alles wat je doet op deze zaterdagavond! Ik ga lekker met chips voor de tv zitten, gezellig met mijn hondjes.
Seeyouuu!

My saturday.

Hello!

Pfoeee, dat was geen uitslapen vandaag. Wekker om 8 uur en hup, eruit. Nee nee nee nee, dat deed ik niet voor mijn lol; ik ging naar Rotterdam voor de opendag van het Grafisch Lyceum Rotterdam, en we zouden ook nog naar de Primark gaan (wat had ik daar een zin in! My first time was in Londen, was benieuwd hoe hij in NL zou zijn). Om half 9 stapte mijn zus, moeder en ik in de auto en ik geloof dat we rond 10 u/kwart over 10 aankwamen bij de Primark.
We gingen zo vroeg mogelijk weg zodat het nog niet zo druk zou zijn, met de drukte van Londen in mijn achterhoofd. Gelukkig was het nog niet erg druk, zoals de gemiddelde winkel er rond 2 uur 's middags uitziet. En jeetje, wat word ik blij van al die leuke kleren, ik zie zoveel leuke dingen dat het onoverzichtelijk wordt.
Mijn aankopen:
Linksboven: gebloemde haarband met strik
Middelste boven: sleehakken! Ik heb er vanmiddag al een uur op gelopen en dat ging geweldig ;D
Rechtsboven: gebloemde ballerina's
Links-midden: donkerblauw hoedje
Linksonder: bloemenring
Grote foto: een soort lang shirt met rokje eraan vast (:


Dat waren mijn aankopen van de Primark. Zoals je ziet heb ik niet heel de winkel leeggekocht, maar ik ga morgen mijn laptop kopen! Dus het zou dan wel gek zijn als al mijn geld ineens weg was :") En wat heb ik zin om ein-de-lijk mijn eigen laptop te hebben. Het is gewoon zoveel makkelijker, je kunt hem overal mee naartoe nemen, films kijken enzo. Als ik 'm heb maak ik er een foto van!

Het Grafisch Lyceum. Wat een geweldige school. Toen ik de school zag dacht ik echt 'wow....'. Ik heb echt spijt dat ik geen foto's heb gemaakt, ik zoek wat op google!
Yess, goed plaatje gevonden van de voorkant:
En ja, het was echt zo vol met leerlingen en mensen! Binnen was het ook heel erg druk, dus hebben we een klein rondje beneden gedaan, daarna gingen we naar de 5e verdieping (ik geloof dat er 6 verdiepingen waren) en daarvoor moesten we 12 trappen op. Juist. Als je daar dus  naar school gaat moet je eerst wat conditie krijgen, na 4 trappen was ik al moe. 

Maar; ik vond het echt een super leuke school, ik zou er het liefst nu al heengaan! Jammer genoeg moet dat nog even wachten.

Hoe was jullie zaterdag? Let me know ;D

xxx Danique

1/28/2011

Day 23- Something that makes you feel better

Day 23- Something that makes you feel better

Het zijn de kleine leuke dingetjes die het leven leuker maken zoals een vallende ster, cadeautje, lekker ruikende bloem, een paar zonnestralen, verliefd zijn, gevoel van vriendschap en nog veel meer. Zulke dingen zijn echt belangrijk.
Wat mijn ochtend of dag goedmaakt is de zon op zien komen, zoals vanochtend. Ik fietste om half 9 weg van huis en zag zo een mooi randje van de zon die opkwam, en aan de andere kant zag ik een mooi stukje maan. Raar toch, dat die twee dingen er tegelijk kunnen zijn? Maar ik vond het niet erg, mijn ochtendhumeur was meteen verdwenen!
De geur van vers gemaaid gras is ook magisch voor mijn ochtendhumeur.

Welke kleine dingen vind jij belangrijk in het leven?

Fijne dag nog, xx Danique
D4160e010cc5cdd69cd070f4a47a208f_large
©weheartit

1/26/2011

Long day.

Hiii!

Pfoeee ik heb vandaag bijna geen tijd gehad om te bloggen. Ik moest tot 4 uur naar school, bah! Gelukkig had ik het 5e en 6e tussenuur zodat ik met vriendinnen lekker om een McFlurry ging. (:
Oh en ik had ook nog pech, ik heb een echte oude fiets, dus geen nieuwe (oké logisch), ik had ook geen spatbord maar dat nu gelukkig wel, maar mijn ketting wilt er ook nog wel graag af vallen. Zoals vanochtend. Als het gefilmd was had het er echt grappig uit gezien volgens mij; ik stapte nietsvermoedend op mijn fiets en begon snel te trappen en viel meteen om omdat ik natuurlijk niet vooruit kwam :')
Dus had ik snel de mountainbike van mijn pap gepakt en *woeshhh* daar ging ik. Ik kwam er hartstikke snel op vooruit, alleen rijd ik 's ochtends niet zo snel met het groepje waar ik mee fiets. Op de terugweg was ik lekker alleen en was ik een kwartier vroeger thuis. ;D

Nou ja, toen was ik dus thuis, heb ik nog even wat gelezen in 'Zielen', ging ik eten en naar de opendag van het Edudelta. Daar heb je richtingen met bloemen, boeren(don't worry, ik word geen boerin), art @ design (dit wil ik wel!), dierenverzorger, en nog meer. Er was ook een modeshow met kleding/accessoires die ze zelf hebben gemaakt/dingen aan hebben toegevoegd, dat zag er echt zo leuk uit!

Ik weet nu al bijna zeker dat ik niet naar het  ROC ga. Bij mij in de buurt heb je alleen een ROC voor toerisme, economie, bakkers enzo, en dan is er een half uurtje reizen hier vandaan nog een ROC voor zorg en welzijn. Daar moet ik nog even kijken, maar ga ik waarschijnlijk ook niet heen.

Dusss hoe mijn toekomstige 9 jaar eruit zouden zien: volgend jaar examen doen op Mavo (en slagen natuurlijk), 4 jaar Art@ Design op het Edudelta, 4 jaar op het Grafisch Lyceum, en dan misschien (misschien? IK SMEEK HET) naar Londen! ;D En dan in een leuk appartementje/klein huisje daarzo wonen dicht bij het centrum en dichtbij Tessa :')

Morgen heb ik denk ik ook niet veel tijd om te bloggen; ik moet een verslag maken en trainen :c. Pff, het is weer eens een drukke tijd met school. Nou ja, ik probeer echt zo vaak mogelijk te bloggen!

Rightt, ik ga douchen enzo en lekker slapen, ben hartstikke moe!

Sleep well :3
Summerbicycle_large
Tumblr_lflsa9t1ab1qdvytko1_500_large
©weheartit

1/25/2011

Day 22- Something that upsets you.




Day 22- Something that upsets you.

Weer een challenge-post! Vandaag moet ik vertellen over iets wat me boos/van streek maakt.
(Dieren)Mishandeling. Ik vind het gewoon onbegrijpelijk, dat mensen andere wezens zo een pijn kunnen doen, maakt niet uit op welke manier. 'We leven allemaal op één wereld dus moeten elkaar niet half afslachten,' denk ik dan. Jaren geleden heb ik een filmpje gezien over dierenmishandeling, misselijk werd ik ervan.
Waarschijnlijk weet ik het antwoord al, maar ik vraag het toch: wat vinden jullie van (dieren)mishandeling?

xox Danique

Hippie :")

Taisie
Silence. Like the sunrise. You are quiet and reserved. Peaceful. You feel at one with nature. Afraid of crowds/busy places. Your closest friends are likely animals. Plants. Or books etc. You are optimistic but you are also very cautious. A bare-footed, happy-go-lucky, tree-hugging hippy.

Dat kwam uit de quiz op facebook genaamd "What is your 'hippy' name?". Klik hier om de quiz zelf te doen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Ik heb even iets verzonnen. Een soort tag, iedereen die het wilt mag 'm overnemen!
Het gaat zo; je typt alle letters van het alfabet onder elkaar en schrijft er iets achter wat je leuk vind en met die letter begint!

A: appels. Gezond, lekker en come on; ze zien er best leuk uit toch?
B: BLOGGEN! Op dit moment bijna mijn grootste hobby. Ik verwerk hier mijn andere hobby's in en kan er lekker mijn verhaal kwijt.
C: Charlie McDonnell! Greatest vlogger on the internet <3
D: Dude, c'mon! Nee sorry, hier weet ik er geen.
E: Excuses, mijn brein heeft het begeven.
F: Films. Ik vind het super leuk om naar de bioscoop te gaan, lekker popcorn te eten en op het puntje van de lekkere bios-stoelen te zitten omdat het zo spannend is. Harry Potter is natuurlijk mijn favoriet. ;-)
G: Grrr, ik weet er geen!
H: Harry Potter. Boeken, films het maakt niet uit, alles is geweldig. Ik vind het verschrikkelijk dat het in juli afgelopen is. Ik zou heel graag bij de laatste film naar de officiële premiére gaan in Londen. Dat zou het echt compleet maken.
I: Internet. Tsja, zonder internet zouden we hier niet eens zitten en online blog's onderhouden. Dus; applausje voor het internet!
J: Jerro en Barry, mijn twee allerliefste hondjes!
K: Kunst. Mensen kunnen veel gevoel of verborgen boodschappen leggen in kunstwerken, dat vind ik leuk om te zien.
L: Londen. My love, my future.
M: Morgen/ de ochtend. Het liefste zou ik elke zonsopgang zien en daarna een rondje lopen op het strand. Het is gewoon het vredigste moment van de dag.
N: Nagellak. De geur van verse nagellak, hihi.
O: Owls! Uiltjes vind ik zooo leuk, al komt dat natuurlijk ook door Harry Potter.
P: Paramore, I love them <3
Q: ?
R: ?
S: Strand. Lekker met een boek op een handdoek liggen, geluiden van het strand en het relaxen kan beginnen.
T: Tessa, lofjoeeee!
U: Universum. Ik vind het universum altijd heel interessant en mooi, als ik later geld genoeg heb ga ik wel een keer naar de maan! ;D
V: Vrije tijd. Ik vind het niet leuk om het druk te hebben, dus doe mij maar lekker wat vrije tijd.
W: Wish. Ik doe zovaak mogelijk wensen. Maar natuurlijk alleen als het een speciale tijd is. Bijvoorbeeld 11:11, 23:23, 15:15, 11:08. Die laatste is natuurlijk niet speciaal, maar op één of andere manier is die erbij gekomen. En omdat jij dit nu leest; make a wish!
X: ?
Y: You, my dear followers/visitors!
Z: Zussen. Met mijn twee zussen kan ik het heel goed vinden en ik hou super veel van ze!

Dussss, ga je gang en kopieer deze 'tag'. Eigenlijk is het nog heel erg moeilijk, zoals je ziet heb ik bij 4 letters niets kunnen verzinnen. Nu moet ik naar school gaan! :(

Byeeeee!

1/24/2011

Day 21- Another moment.

Day 21- Another moment for myself

Zoals je ziet heb ik aan deze challenge 'for myself' aangeplakt, zodat de opdracht wat duidelijker is. :')
Dusss, another moment for myself. Ik vind het lekker om alleen te zijn. Alleen te fietsen, thuis te zijn watheverrr. Natuurlijk vind ik het ook gezellig om lekker te zitten praten met vriendinnen enzo, maar stilte is ook mooi, toch? Als je alleen bent kun je ook gewoon gek doen, meezingen, hard lachen achter de computer, alle zakken chips thuis opeten, bellen zo lang je wilt en ga zo maar door. Ik vind het ook lekker om dan wierook te branden, en dat doe ik niet als er mensen thuis zijn omdat ze dat waarschijnlijk vinden stinken.
Dus, een moment voor mezelf; alleen op mijn kamer met wierook aan en een mooi boek.

Wat vinden jullie een fijn moment voor jezelf? Let me know!

Huggs DaniqueTumblr_lfhwwbxu2a1qzlqbho1_500_large
©weheartit

1/23/2011

Day 20- This month.

This month- January

De eerste maand van 2011. Het lijkt alsof deze maand alweer heel lang duurt (al is dat bij januari geloof ik wel altijd) en toch is het nog maar 23 dagen 2011. Ik heb echt het idee dat ik deze maand nog niet zoveel heb gedaan, maar dat zal wel aan mij liggen. (: Pff ik weet echt niet wat ik bij deze challenge-dag moet bloggen, ik vind deze eigenlijk een beetje saai :c Dus maak ik er ook even van 'this weekend'.
Zaterdag heb ik bijna niets gedaan. Meestal ruim ik dan mijn kamer op (aangezien ik door de week werkelijk ALLES op de grond/mijn bureau gooi) maar daar heb ik echt nog geen zin in. Haha, eigenlijk had ik er een foto van moeten maken. Maar ja, ik heb heel lang met tessa gepraat op msn en dat is denk ik het enig zinnige wat ik heb gedaan :').
Vandaag heb ik mijn kamer grondig opgeruimd, nagellak opnieuw ingedeeld etc. , het boek voor school uitgelezen en alweer opnieuw begonnen in 'Zielen'.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik moet nu gaan, apologize voor de kleine post en weinige posts dit weekend, ik post meer door de week omdat ik dan iets anders wil dan school.

See u! xxx

1/21/2011

Day 19- Something you regret

Day 19. Something you regret.

Iets wat ik 'berouw'. Dat vind ik toch wel moeilijk aangezien ik nog maar 15 ben. Maar op het moment vind ik het nog steeds verschrikkelijk dat Zac en Josh Farro weg zijn uit Paramore, de band zal nu nooit meer hetzelfde zijn zélfs al komen er nieuwe members bij. Maar ze zullen altijd geweldig blijven.  'Paramore is still a band,' zei Hayley Williams, and that's true, because we love Paramore. <3
Ogaaahxj2h_vfwiegk_ywjumlcotwnw6kpuj_dhzksojodq5vj65omirkscif6f5ggpa0cajvyxbfokjeueyfpj35ygam1t1udaktrkgvsx_9e332ki3gszi9i0m_largeTumblr_lf1dlsyjy41qfay4so1_500_large
Tumblr_lf1clultsk1qfay4so1_500_largeTumblr_lf1bzhloyi1qfay4so1_400_large
Hayley en Taylor- In the Mourning.

Hé wat grappig, waar ik nu toch net achter kom! Ik heb twee jaar geleden of zo een liedje van Paramore gedownload, hij was door limewire 'I Caught Myself' genoemd, terwijl er al een ander liedje van Paramore zo was genoemd. Ik heb het over dit liedje. Oké, dus ik ging het liedje luisteren en vond het heel apart; Hayley klonk wat anders en het werd gewoon op een andere manier gespeeld zegmaar, maar ik had er verder geen aandacht aan besteed omdat ik het liedje wel leuk vond.
Zit ik nu dus een beetje op youtube te luisteren naar Paramore toen ik het filmpje van daarnet tegenkwam. Het was niet Paramore maar Renfue, en de stemmen van Hayley en de zangeres van Renfue lijken heel goed op elkaar.Nu lees ik ook weer (ik doe wat onderzoek uit naar Renfue) dat mensen het expres hebben gedaan, liedjes van Renfue titels van liedjes van Paramore geven. Raar.
Maar oké, toch weer een mysterie opgelost ;)

Ik ga vanavond tot 7 uur werken en daarna naar een opendag van het ROC. Morgen ook naar een opendag, en volgende week woensdag en zaterdag ook. Pfoe, wat een drukte!

Tot blogse, seeyouu!

8:08

Yesssss daar is 'ie, mijn prinsessenjurk! Hihi, ik stond daar op een stoel en moest op de trommel slaan :'). Op een hele rare manier heb ik die foto dus op de computer gekregen, ik weet eigenlijk niet meer eens hoe.
Gisteren ben ik dus heel lang bezig geweest met maatschappijleer, en als ik geen goed cijfer krijg word ik wel een beetje boos, ik heb er zo lang over gedaan!
Ik heb ook nog even mijn nagels gelakt, ik begon er gisteravond om 9 uur mee, dus was het natuurlijk nog niet helemaal droog toen ik om half 11 in bed stapte. Nu zit er dus een prachtige bed-structuur op. Bah.
Geïnspireert door deze blogster, ging ik de Mario Toads maken. Wat vinden jullie ervan?
Ik moet nu al naar school (1e u vrij gelukkig!) en ik heb het 3e en 4e gym, waarschijnlijk gaan we de piepjestest doen. Arhg.
Veel plezier allemaal op school!
xoxo Danique

1/20/2011

Excusesssssss hihi

I am sorryy :c Ik heb vandaag geen tijd gehad voor een uitgebreide post of challenge-post, was om kwart voor 4 thuis uit school, ben toen van 6 tot 8 uur bezig geweest met maatschappijleer en daarna mijn nagels gelakt. Maar het is weer bijna weekend, dus zullen er weer leuke posts komen hoor! I promise!
Ik heb trouwens eindelijk de foto van mijn challenge-post van gisteren ingescant gekregen, morgen post ik die! :')
En nu ga ik lekker slapen, welterusten alvast!
xxxx

1/19/2011

Supriseeee!

Hiiiii!
Over de 1000 bezoekers! That feels awesome ;D En ook al 19 followers, I love you guyssss! Echt, het idee dat mijn blog wordt gelezen vind ik fijn en motiveert me om door te gaan. Als jullie tips/kritiek hebben, tell me! Vind ik alleen maar handig :")

Vandaag was er alweer post voor me, maar dit keer onbekend... Nou ja, onbekend? Ik zag aan het handschrift al meteen dat het post van Tessa was! © Ik maakte het snel open en dit kwam eruit:


Een lieve brief en Nail Fashion Stickers, van de 'I Love Berlin' lijn van Essence, en een Nail polish pen, dus een soort nagellak maar dan eens iets anders! Sweat, ins't it?
By the way, de kleur nagellak die eruit komt is heel mooi framboos rood.
Ik ben vanavond meteen met de nagelstikkers aan de slag gegaan, alleen had ik geen idee hoe het moest. Ik heb er wel even een foto van gemaakt voor jullie:
Als je goed kijkt zie je dat het heel lelijk is gedaan. Maar, ik heb nog 8 stikkers over, en oefening baart kunst is het niet?
En op weheartit kwam ik echt iets prachtigs tegen:
Tumblr_l9uq4rmew11qbel3co1_500_large
Het universum op je nagels! Dat zou echt awesome zijn als ik dat kon. Misschien ooit, als ik wat beter ben met de Nail Art, dat ik het eens probeer (:
Nu ga ik stoppen, tv kijken (iq-test hihi), brood klaarmaken voor school en dan naar bedje toe!
Sleep wellll!

Day 18- Your favourite birthday.

Tumblr_lejl16bbaw1qbhswzo1_500_large First of all, gefeliciteerd voor iedereen op de wereld die vandaag jarig is. :') Alle arme kindjes in Africa, oude oma'tjes in Groenland, gehandicapte kinderen in China en zo kan ik nog eventjes doorgaan.
Okayy, mijn favoriete verjaardag. Natuurlijk is het elk jaar leuk, de avond ervoor niet goed kunnen slapen omdat het toch wel een unicum is en je weer een jaartje ouder bent. Ik was 11 november jarig en werd 15, maar soms schiet er echt zo door mijn hoofd 'Wow, ben ik nu alweer 15? Wat oud!' terwijl het helemaal niet oud is, mijn leven moet nog beginnen!
Ik denk toch wel dat mijn favoriete verjaardag was van die in groep 1. Ik wilde altijd een prinses zijn dus ik had van pap en mam een prinsessenjurk gekregen en skeelers! Voor vriendinnetjes had ik mijn Prinsessenfeestje, we gingen hele leuke dingen doen en mijn moeder had voor iedereen een prinsessenrok gemaakt en door een vriendin van haar waren we móóóói opgemaakt.
Tumblr_l9hoprxq9n1qdrk6do1_500_large

Ondertussen is het 19:50 en ben ik behoorlijk gefrustreerd. Ik heb zo een drie kwartier mijn rug verkrampt om op de lage zolder naar foto's te zoeken die ik kon inscannen voor deze post. Toen ik de moed bijna had opgegeven kwam ik eindelijk het fotoboek tegen waar heel veel rare foto's van mij in staan. Ik ging blij naar beneden om weer proberen ze in te scannen, en néé hoor dat ding doet het niet. Had ik kunnen verwachten, vorige week deed hij het ook niet. Scan vanaf de computer of raadpleeg documentatie. Druk op OK. ARHG, frustratie. Want natuurlijk snap ik daar helemaal niks van. En natuurlijk ben ik niet handig met printers.

Anywayyy, zometeen is de nationale IQ-test en ik ga daar stukjes van meedoen, is toch altijd wel grappig :')

Byeeeeeeee! xoxx

Day 17- Your favourite memory.

Day 17- Your favourite memory.


Oké, dit wordt heel erg moeilijk. Ik ben erg vergeetachtig dus ik moet echt heel goed gaan nadenken en diep graven.
-10 minuten later- Righttt ik geef het op, ik heb niet speciaal één favoriete herinnering dus vertel ik er wel meerdere.
In de eerste deed ik vmbo-t/havo, op de school voor havo zegmaar. En ik deed toen niet heel goed mijn best maar was er toch van overtuigd dat ik naar havo mocht. Dus op de dag dat we het te horen kregen werd ik gebeld (iedereen werd gebeld, het was niet net als bij examen enzo) en kreeg ik te horen dat ik naar havo mocht. Ik had echt tranen in mijn ogen van blijdschap, ik was zo super blij! Het gebouw van de havo is veel leuker en ik vond het ook leuk om met de havo mensen om te gaan.
Ik had daarna meteen m'n vader gebeld en wat vrienden gesmst. Maar... toen ging de telefoon weer. Ik mocht toch niet naar havo. Mijn mentor dacht dat ze iemand anders aan de lijn had toen ze zei dat ik naar havo mocht.
End. Niet een fijne herinnering, maar het gevoel toen ik 'naar Havo mocht' was geweldig. Alleen was het te snel klaar.

Story number two. Londen. 's Nachts om 1 uur moesten we in de bus zijn, op weg naar Londen. Een paar uurtjes rijden (oké, eerst naar Frankrijk - Calais, en dan nog een uurtje rijden in Engeland) en je bent er gewoon. Toen ik uit de bus stapte en om me heen keek, dat gevoel is niet te omschrijven. Je bevind je gewoon in zó een wereldstad, zo veel verschillende mensen en culturen. Volgens mij heb ik heel de dag met zo een idiote grijns op mijn gezicht gelopen, maar dat maakt niet uit, ik was gewoon in Londen!

Tumblr_lde3bb6hrj1qbiw5mo1_400_large

Ik heb vast nog wel meer favourite memorys maar ik kan er echt even niet op komen. :(
Vandaag komt er nog een post!
xox Danique

1/18/2011

Yoohoow!

Heyyyyy!

Ik kwam om kwart voor 3 thuis uit school en zag dat er post voor me was! Yayy! Post is altijd leuk, toch? :') Natuurlijk wist ik allang wat het was maar toch vond ik het leuk. Dus ik zette een kop boullion klaar en toen... Bambambambambambmabmmabmambamabm *tromgeroffel* had ik..... DIT

ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

Jaja, mijn tunnellllllllllllllls! Eerst had ik de zilveren van Cindy in, maar nu heb ik zelf mooie zwarte (:
Nu heeft zij er een foto van gemaakt;

Ziet er leuker uit dan de zilveren, toch? (:

Okayyyyyyy other subject. Ik zit weer een beetje op weheartit te kijken en kom weer wat leuke plaatjes tegen.
1035283_img_4086_largeTumblr_lf7zpdkcz31qg7ytco1_500_large
Tumblr_lf6gmu7ex31qflt16o1_400_largeTumblr_lexh5ksfzc1qbujbxo1_400_large
Tumblr_lewxzjqwgx1qegymbo1_500_largeTumblr_lf6zz7bw7z1qd7t5co1_500_large


En nu ga ik eten! Smakelijk voor jullie alvast, en vanavond volgt er nog een post over 'my first kiss', hihi.
Bye!

1/17/2011

Charlie McDonnell

I love tumblr. Type 'Charlie McDonnell' and you're not finishing with watching for a time. 
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

image


Good evening and have fun with watch Charlieissocoollike.

Reclame-dingen?




Heyyyy,

ik zou graag een reclame van Google AdSense bij mijn blog willen, maar weet niet helemaal hoe het werkt enzo dus ik dacht; laat ik het eens aan jullie bloggers vragen! Dus, hebben jullie er misschien ervaring mee? Let me know!
xoxx
000nursecoke1_large

Day 15- Your dreams

Day 15- Your dreams

Hellooo,
vandaag mag ik wat posten over mijn dromen. :')
Ik droom heel veel. Niet alleen over later, maar natuurlijk ook 's nachts. Ik vind dromen heerlijk, maar ze kunnen je ook zo uitputten. En wat ik altijd wel grappig vind, als ik bijvoorbeeld droom dat ik heel boos ben op iemand, wakker word en eigenlijk nog steeds een beetje boos ben ookal weet ik dat het nergens op slaat.
Ik heb ooit eens ergens gelezen dat dromen ook uit gevoelens bestaat. Hebben jullie ook niet heel vaak dat je een droom had, leuk/stom/verdrietig/geweldig, dat je hem je niet meer kon herinneren maar nog wel bijna, zo bijna dat het frustrerend was? Je bent hem dan eigenlijk helemaal vergeten maar door de gevoelens die je in die droom had herinner je hem weer een beetje. Wel raar, toch?
Alles wordt bepaald, zowel het begin als het einde, door krachten waarop wij geen invloed kunnen uitoefenen. Dat geldt net zo goed voor insecten als voor sterren. Mensen, planten, kosmisch stof: we dansen allemaal op een raadselachtige, ververwijderde melodie, geblazen door een onzichtbare fluitspeler.
Geschreven door Albert Einstein, dit las ik in een boek wat ik voor school moest lezen, en ik vind het geweldig; het klopt precies!

Nu over mijn dromen over later. Het later over een jaar, over twintig jaar en als oud oma'tje.
Zoals jullie misschien ooit eens hebben gelezen vind ik Londen geweldig. De sfeer, drukte, huizen, landschap; alles. Ik wil er dan ook heel graag mijn leven doorbrengen als ik oud genoeg ben. Ik zie mezelf al boodschappen doen, lopend, omdat ik midden in het centrum woon en alles dichtbij is. Ik zie mezelf ook nog altijd een blog bijhouden, ik vind het superleuk en vanuit Londen zou ik het nog leuker vinden! Als oud oma'tje ga ik misschien nog eens ergens anders wonen, in een rustig dorpje vlakbij Londen.

Thank you for reading, x Danique

Tumblr_ledxgisn9c1qas1yzo1_500_large_large
Tumblr_lexqbvvge21qe25qeo1_500_large

Thanks gran!

Good morningg,

Zoals jullie misschien al had gelezen was ik gisteren veel bij mijn opa. Mijn zus en ik wilden niet heel de tijd bij alle mensen zitten dus hebben we gezellig spelletjes gedaan. Nadat we levensweg, mens erger je niet, het zakgeldspel, domino en nog meer hadden gedaan ging ik boven in een kast nog meer spelletjes zoeken. En wat kwam ik daar tegen? Deze tas:
Mijn nieuwste liefde! Ik zag 'm en ik zag mezelf er al meteen mee lopen. Je ziet op de foto niet goed  hoe groot hij is maar het is bruikbaar als schooltas :'). Thanks granddad!

En toen was het weer maandag, 07:20. Ik moet om 07:41 weg, dus nog even de tijd om deze post af te maken en op facebook te gaan (: Ik heb nu alweer zin in weekend! Maar deze week is toch zo voorbij.
HAHA ik heb gister grote vriendenschoonmaak gehouden op hyves, heb nu nog 377 vrienden. En ik ging net even in m'n inbox kijken, zie ik dat ik alweer 4 vriendenverzoeken heb. VRIENDENverzoeken mensen, daar hoor je toch eerst vrienden voor te zijn? Maar ja :c

Ondertussen is het 07:25 en ga ik make-up op doen, eten pakken en naar school! Veeeeell succes met proefwerken/examens/wat dan ook en een fijne dag nog :')

Still a great song, en ik heb best wel zin in vakantie! How about you?


xxxx Danique

Day 14- What you wore today

What did I wore yesterday?

Jaja, er komt een foto van gisteren omdat ik toen niet de tijd meer had om te posten, mijn opa was jarig en ik ben met mijn zus een groot deel van de dag daar geweest.
Dus, ik heb er niet wéér 1 overgeslagen :')
Dit droeg ik gisteren. Het lijkt ineens of ik dwergenbenen heb, maar dat heb ik niet hoor hihi. Ik droeg; een bloemenrokje van de H&M, blouse van de New Yorker, Panty van H&M, Hoedje H&M. Het liefst zou ik willen dat het weer zomer was. Ik vind de winter ook wel leuk... Soms... maar ik vind zomerkleren zoveel leuker dan al die truien enzo!

xoxxxx Danique
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...